Dobai Esztella vagyok. Műkedvelő, gyakorló szakácsnő és feleség. Imádok főzni, és arra törekszem, hogy családomat elkápráztassam a főztömmel.

Miért írom ezt a blogot?

Annak ellenére szerettem meg a főzést, hogy amikor elkezdtem főzni tanulni, az évtizedekkel korábban elérhető szakácskönyvek eléggé szűkszavúak voltak. Értsd: egy másfél órás, rafinált fogást képesek voltak 5 sorban leírni. Azzal sem tudtam mit kezdeni, hogy mennyi lehet az “egy csipetnyi” só, meg az “egy leheletnyi” bors. Néhány elrontott étel és sok-sok kísérletezés után eljutottam odáig, hogy magabiztosan mozogtam a konyhában, és nem jöttem zavarba, ha a családomnak össze kellett dobnom egy finom vacsorát, mégpedig gyorsan. Szeretek örömet okozni a főztömmel, és örülök, ha a receptjeimmel másoknak is tudok segíteni. Imádok kísérletezni, hogyan lehet egy ételt még finomabbra megfőzni, vagy még egyszerűbben elkészíteni.

Remélem, neked is tudok segíteni!

Jó főzést!

Stella (esztella.dobai@gmail.com)


Ezt láttad már?

Csirkemell receptek

Ezt láttad már?

Mennyei levesek

Ropogós saláták

Ezt láttad már?

Finomabbnál finomabb sütik

Print Friendly, PDF & Email
Rakottkel.hu