Zserbó szelet sütés nélkül, egyszerűen. Csak össze kell keverned a hozzávalókat, és kész is van!

Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Pihentetés | 3 óra |
Mennyiség |
személynek
|
Hozzávalók
- 20 dkg darált dió
- 20 dkg darált keksz
- 1 cs vaníliás cukor
- 20 dkg porcukor
- 10 dkg mazsola
- 3 evőkanál baracklekvár
- 1 tábla jó minőségű étcsoki
- 1 evőkanál olaj
- 3 evőkanál rum, vagy rum aroma
Hozzávalók
|
![]() |
Elkészítés
- Vegyél elő egy nagyobb tálat, a csokin, és az olajon kívül az összes hozzávalót keverd benne össze. Egyenletes állagú legyen a massza.
- Az étcsokit az olajjal együtt olvaszd fel. A masszát egy tepsiben, vagy tálban egyenletesen oszlasd el, majd öntsd rá a csokit a tetejére, oszlasd el rajta. 2-3 órára, vagy akár egy napra tedd a hűtőbe. Tálalás előtt vágd fel szeletekre.
A recept megosztása