Tejszínes sajtos rakott csirkemell

Tejszínes sajtos rakott csirkemell. A legegyszerűbb, és leggyorsabb rakott csirkemell recept, próbáld ki, 45 perc alatt kész!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Tejszínes sajtos rakott csirkemell
A legegyszerűbb és leggyorsabb rakott csirkemell recept, finom, pirított sajttal a tetején.
Tejszínes sajtos rakott csirkemell recept képpel
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Tejszínes sajtos rakott csirkemell recept képpel
Elkészítés
  1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Egy nagy tálban keverd össze a főzőtejszínt és a csirkelevest. Add hozzá a sót és a borsot. Ezután a csirkét is add hozzá, jól keverd el. Végül keverd hozzá az összetört kekszet is.
  2. Egy magasabb falú tepsit vajazz ki. Öntsd bele a csirkehúsos keveréket, oszd el a tepsiben egyenletesen. Tetejére szórd rá a reszelt sajtot. A tepsit fedd be alufóliával, és 30 percre mehet be a sütőbe.
  3. 30 perc múlva vedd le a fóliát a tepsiről. Még pár percre visszateheted a sütőbe, hogy a sajt megpiruljon rajta. Ha ez is megvan, tálalhatod.
    Tejszínes sajtos rakott csirkemell recept képpel
A recept megosztása