Tejfölös csirkecomb. Nem hangzik túl izgalmasan, igaz? De ha azt mondom, hogy omlós, szaftos csirkecomb, ropogós, sajtos bőrrel, így már más, igaz?

Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 55 perc |
Mennyiség |
személynek
|
Hozzávalók
- 4 egész csirkecomb tisztítsd meg
- 4 gerezd fokhagyma szeleteld fel
- 1 teáskanál só
- 1 kávéskanál bors
- 4 dl tejföl
- 1 mokkáskanál szerecsendió
- 20 dkg reszelt sajt füstölt is lehet, ha szereted
Hozzávalók
|
![]() |
Elkészítés
- A csirkecombokat sózd, borsozd. Egy tálban keverd össze a tejfölt, fokhagymát, szerecsendiót.
- Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Egy tepsibe tedd bele a csirkecombokat, öntsd rájuk a tejfölös keveréket, szórd a tetejére a sajtot.
- Fedd le fóliával a tepsit, tedd a sütőbe, és fl órán át süsd 180 fokon. Ezután vedd le a fóliát, még 20-25 percig süsd a combokat, amíg szépen megpirulnak. Feljebb is veheted a hőt egy kicsit.
A recept megosztása