Tejfölös csirkecomb

Tejfölös csirkecomb. Nem hangzik túl izgalmasan, igaz? De ha azt mondom, hogy omlós, szaftos csirkecomb, ropogós, sajtos bőrrel, így már más, igaz?

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Tejfölös csirkecomb
Tejfölös csirkecomb, ami nem szárad ki!
Tejfölös csirkecomb recept képpel
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 55 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 55 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Tejfölös csirkecomb recept képpel
Elkészítés
  1. A csirkecombokat sózd, borsozd. Egy tálban keverd össze a tejfölt, fokhagymát, szerecsendiót.
  2. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Egy tepsibe tedd bele a csirkecombokat, öntsd rájuk a tejfölös keveréket, szórd a tetejére a sajtot.
  3. Fedd le fóliával a tepsit, tedd a sütőbe, és fl órán át süsd 180 fokon. Ezután vedd le a fóliát, még 20-25 percig süsd a combokat, amíg szépen megpirulnak. Feljebb is veheted a hőt egy kicsit.
    Tejfölös csirkecomb recept képpel
A recept megosztása