Tavaszi zöldségleves csirkehússal

Tavaszi zöldségleves csirkehússal. Tartalmas, tápanyagokban gazdag, zamatos leves. Betegség után helyreállítja az erőnlétet, igazi csodaszer. Könnyen el tudod készíteni.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Tavaszi zöldségleves csirkehússal
Zöldségleves csirkehússal, egyszerűen.
Tavaszi zöldségleves csirkehússal recept képpel
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Tavaszi zöldségleves csirkehússal recept képpel
Elkészítés
  1. Egy fazékban melegítsd meg az olajat. Párold rajta üvegesre a hagymát, dobd rá a fokhagymát, Kevergesd, párold pár percig.
  2. Add hozzá a sárga- és fehérrépát, és a csirkemellet. Párold pár percig. Öntsd fel kb másfél liter vízzel, forrald fel, majd közepes hőfokon főzd tovább. Közben add hozzá a leveskockát és a fűszereket. Ha a csirkemell megfőtt, vedd ki a levesből, és tedd félre. Tedd a levesbe a zöldségeket, főzd puhára.
  3. Amíg fő a leves, a főtt csirkemellet szedd csíkokra. Ha a a zöldségek megpuhultak, tedd vissza a levesbe a csirkemell csíkokat, forralj rajta még egyet. Szórd bele az apróra vágott petrezselyemzöldet, és vedd le a levest a főzőlapról. Kész is van, lehet tálalni.
    Tavaszi zöldségleves csirkehússal recept képpel
A recept megosztása