Tárkonyos raguleves

Tárkonyos raguleves recept finom pulykahúsból, friss zöldségekből. 40 perc alatt finom levest készíthetsz ebédre, vagy vacsorára.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Tárkonyos raguleves
Tárkonyos raguleves pulykahúsból.
Tárkonyos raguleves recept képpel
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Tárkonyos raguleves recept képpel
Elkészítés
  1. Egy fazékban melegítsd meg az olajat, fonnyaszd meg rajta a póréhagymát, majd pirítsd meg a húst.
  2. Ha a pulykahús minden oldala megpirult, sózd borsozd. Add hozzá a felaprított zöldségeket, és pár percig párold együtt őket, közepes hőfokon.
  3. Öntsd fel kb 1 liter vízzel, és add hozzá a tárkonyt. közepes hőfokon főzd addig, amíg a hús, és a zöldségek megpuhulnak. Ha ez megvan, keverd hozzá a főzőtejszínt, főzd még 1-2 percig, majd vedd le a tűzről. Keverd hozzá a citromlevet, és lehet tálalni.
    Tárkonyos raguleves recept képpel
A recept megosztása