Tárkonyos csirkeragu leves

Tárkonyos csirkeragu leves. Egyszerűen elkészíthető, nagyon finom leves.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves egyszerűen.
Tárkonyos csirkeragu leves recept képpel
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 50 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 50 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Tárkonyos csirkeragu leves recept képpel
Elkészítés
  1. Melegítsd meg az olajat, pirítsd meg rajta a hagymát, add hozzá a fokhagymát és a csirkemellet, sózd, borsozd, pirítsd pár percig együtt. Öntsd fel kb. 1,5 liter vízzel, add hozzá a zöldségeket. Addig főzd a levest, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Közben add hozzá a babérlevelet és a tárkonyt is.
  2. Keverd hozzá a tejszínt, és a citromlevet, még forralj rajta egyet, és kész is van a leves.
    Tárkonyos csirkeragu leves recept képpel
A recept megosztása