Tárkonyos csirkeragu leves citrommal

Tárkonyos csirkeragu leves citrommal. Finom, aromás, ízletes leves, 40 perc alatt kész.

Inkább tárkonyos krumplilevest főznél? Kattints ide!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Tárkonyos csirkeragu leves citrommal
Tárkonyos csirkeragu leves citrommal.
Tárkonyos csirkeragu leves citrommal
Fogás Levesek
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Tárkonyos csirkeragu leves citrommal
Elkészítés
  1. Melegítsd meg az olajat, dinszteld meg a vöröshagymát. A csirkemell darabokat dobd rá, kevergesd, pirítsd meg minden oldalukat.
  2. Add hozzá a zöldségeket, és a fűszereket. Öntsd fel a húslevessel. A citromot vágd ketté, vágj le 2-3 vékony szeletet belőle, a szeleteket tedd félre. Facsard ki a két fél citromot, és add hozzá a leveshez.
  3. Addig főzd a levest, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Ekkor add hozzá a tejszínt, forrald fel, és kész is van.
  4. A félretett citromszeleteket vágd félve, tálaláskor díszítsd velük a levest.
A recept megosztása
Rakottkel.hu