Spenótos-krémsajtos lasagne

Spenótos-krémsajtos lasagne besamel nélkül. Ha nem szeretsz besamel mártást készíteni, ez a te recepted!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Spenótos-krémsajtos lasagne
Krémsajtos, finom spenótos lasagne, besamel nélkül. Nagyon finom, és könnyű elkészíteni.
Spenótos krémsajtos lasagne recept képpel
Fogás Főételek
Konyha Olasz ételek
Kulcsszó Spenótos lasagne
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Főételek
Konyha Olasz ételek
Kulcsszó Spenótos lasagne
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Spenótos krémsajtos lasagne recept képpel
Elkészítés
  1. Egy serpenyőben párold meg a vöröshagymát egy evőkanál olajon, add hozzá a fokhagymát. Keverd hozzá a kiolvasztott spenótot, sózd, borsozd. Főzd fel.
  2. Egy tálban keverd el a ricottát a krémsajttal, és add hozzá a spenótot. A parmezánsajt felét is keverd hozzá.
  3. Melegítsd elő a sütőt. Egy tepsit kenj ki kevés olajjal. Tedd bele az első tésztalapot, tegyél rá a töltelékből, egyenletesen oszd el. Jöhet a következő tésztalap, töltelék. A legfelső tésztalapra szórd rá a maradék parmezánt, és mehet be a sütőbe. 180 fokon süsd 25-30 percig.
    Spenótos krémsajtos lasagne recept képpel
A recept megosztása