Sárgaborsó leves

Sárgaborsó leves recept. Gyorsan, olcsón elkészíthető, laktató leves.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Sárgaborsó leves
Sárgaborsó leves recept.
Sárgaborsó leves recept képpel
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 50 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 50 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Sárgaborsó leves recept képpel
Elkészítés
  1. Melegítsd meg az olajat. Dobd rá a vöröshagymát, párold üvegesre, Keverd hozzá a kipréselt fokhagymát is.
  2. Add hozzá a sárgaborsót és a krumplit, öntsd fel 1,5 l vízzel. Add hozzá a fűszereket. Kb 45 perc alatt fog megpuhulni a sárgaborsó és a krumpli, ekkor öntsd bele a főzőtejszínt, és jól keverd el. Forralj rajta egyet, majd vedd le a tűzről, hagyd hűlni pár percig.
  3. Botmixerrel pépesítsd a levest. Utána tedd bele a kolbászkarikákat, tedd vissza a főzőlapra, és forralj rajta egyet. Kész is van.
    Sárgaborsó leves recept képpel
A recept megosztása