Sajttal töltött rántott csirkemell

Dobd fel a rántott csirkemellet egy kis sajttal! Ha megtöltöd a szeleteket sajttal, nagyon finom lesz!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Sajttal töltött rántott csirkemell
Finom, laktató rántott csirkemell recept. Nem kell hozzá más, csak néhány szelet sajt, és máris különlegessé varázsoltad az egyszerű rántott csirkemellet.
Sajttal töltött rántott csirkemell recept képpel
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Sajttal töltött rántott csirkemell recept képpel
Elkészítés
  1. Tisztítsd meg a csirkemellet, és vágd minimum ujjnyi vastag szeletekre. Sózd, borsozd. A sajtszeleteket tedd 2 szelet csirkemell közé.
  2. Egy tálban verd fel a tojást, préseld ki a fokhagymát, keverd bele. Öntsd hozzá a tejet. A lisztet tedd egy tányérra, a zsemlemorzsát egy másikra. A húst forgasd meg a lisztben, a tojásos keverékben, majd a zsemlemorzsában.
  3. Egy magas falú serpenyőben melegítsd meg az olajat. Süsd a csirkemellet mindkét oldalán aranybarnára. Érdemes először fedő alatt sütni, hogy jól átsüljön. Köretet ízlés szerint csinálj hozzá. Illik hozzá a rizs, a rizibizi, a hasábburgonya, de a zöldségköret is kiváló hozzá.
    Sajttal töltött rántott csirkemell recept képpel
A recept megosztása