Sajttal töltött csirkemell zöldségekkel

Sajttal töltött csirkemell ropogós, vele sült zöldségekkel. Gyorsan kész, egészséges és nagyon finom.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Sajttal töltött csirkemell zöldségekkel
Különösen nyáron esik jól ez az étel, a sok zöldség miatt. Minél több friss zöldséget használj!
Sajttal töltött csirkemell recept zöldséggel
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személy
Hozzávalók
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személy
Hozzávalók
Sajttal töltött csirkemell recept zöldséggel
Elkészítés
  1. Mosd meg a csirkemellet, vágd fel vékony szeletekre, sózd, borsozd. A trappista sajtot vágd csíkokra, tegyél belőle a csirkemell szeletekre, majd göngyöld össze. Tűzd meg hústűvel vagy fogpiszkálóval, a sajt ne lógjon ki belőle. 2 evőkanál olajon, serpenyőben pirítsd át őket, Tedd félre.
  2. Hámozd meg és darabold fel a zöldségeket, pirítsd meg a serpenyőben. Préseld ki a fokhagymát, keverd el a zöldségekkel. Ha megpirult a zöldség, tedd vissza mellé a csirkemellet. Pirítsd ropogósra!
    Sajttal töltött csirkemell recept zöldséggel
A recept megosztása