Sajttal töltött csirkemell ropogós, vele sült zöldségekkel. Gyorsan kész, egészséges és nagyon finom.

Előkészítés | 20 perc |
Sütés/főzés | 20 perc |
Mennyiség |
személy
|
Hozzávalók
- 60 dkg csirkemell filé
- 1 db cukkini
- 2 db kalifornia paprika, bármilyen színű
- 30 dkg gomba
- 20 dkg trappista sajt
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 mokkáskanál bors
- 2 mokkáskanál só
- 4 evőkanál olaj
- 10 db fekete olívabogyó (mag nélküli)
Hozzávalók
|
![]() |
Elkészítés
- Mosd meg a csirkemellet, vágd fel vékony szeletekre, sózd, borsozd. A trappista sajtot vágd csíkokra, tegyél belőle a csirkemell szeletekre, majd göngyöld össze. Tűzd meg hústűvel vagy fogpiszkálóval, a sajt ne lógjon ki belőle. 2 evőkanál olajon, serpenyőben pirítsd át őket, Tedd félre.
- Hámozd meg és darabold fel a zöldségeket, pirítsd meg a serpenyőben. Préseld ki a fokhagymát, keverd el a zöldségekkel. Ha megpirult a zöldség, tedd vissza mellé a csirkemellet. Pirítsd ropogósra!
A recept megosztása