Sajttal töltött csirkecomb

Sajttal töltött csirkecomb. Nagyon gyors és egyszerű étel, a sajttól ropogós lesz a csirke bőre. Ebédre, vacsorára, ünnepre. Készítsd el és zsebeld be a dícséreteket!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Sajttal töltött csirkecomb
Sajttal töltött, ropogós bőrű csirkecomb.
Sajttal töltött csirkecomb recept képpel
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 70 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 70 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Sajttal töltött csirkecomb recept képpel
Elkészítés
  1. Egy tálban keverd össze a vajat, fokhagymát, és a többi fűszert. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
  2. A csirkecombok bőre alá tegyél reszelt sajtot, tűzd meg egy hústűvel, vagy fogpiszkálóval, hogy ne folyjon ki sütés közben. A fűszervajjal alaposan kend be a csirkecombokat kívülről.
  3. Egy tepsit kenj ki olajjal, tedd bele a combokat, fedd le a tepsit fóliával. 180 fokon fél órán át süsd, aztán vedd le a fóliát. A combok mindkét oldalát kb. 20 percig süsd.
  4. Végezz tűpróbát: szúrd bele a comb legvastagabb részén, ha tiszta, átlátszó lé folyik ki belőle, akkor átsült. Piríthatod még magasabb fokozaton 5-10 percig, hogy igazán ropogósak legyenek a combok.
    Sajttal töltött csirkecomb recept képpel
A recept megosztása