Rakott tészta csirkemellel, gombával

Rakott tészta csirkemellel, tejszínnel, gyorsan. Finom, kiadós tésztaétel.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Rakott tészta csirkemellel, gombával
Rakott tészta csirkemellel és gombával.
Rakott tészta csirkemellel, gombával
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Rakott tészta csirkemellel, gombával
Elkészítés
  1. Melegítsd meg az olajat egy serpenyőben, dobd rá a gombát, kevergesd. Párold pár percig, engedjen egy kis levet. Add hozzá a csirkemellet, pirítsd, amíg kifehéredik. Minden oldalát pirítsd meg.
  2. Sózd, borsozd, keverd hozzá a fokhagymát. Főzd pár percig. Öntsd bele a főzőtejszínt, forrald össze, majd vedd le a tűzről a serpenyőt. Főzd meg a tésztát közben, szűrd le, tedd félre.
  3. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Egy magas falú tepsit, vagy tűzálló tálat kenj ki vajjal. Tedd bele a tészta felét, erre pedig a csirkés szósz felét terítsd rá egyenletesen. Mehet rá a tészta másik fele, erre a maradék csirke. Szórd rá a reszelt sajtot, tedd a sütőbe. 20 perc alatt süsd készre, 180 fokon.
A recept megosztása