Rakott padlizsán csirkemellel

Rakott padlizsán csirkemellel. Nem csak finom, diétás is! Gyorsan elkészíthető recept.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Rakott padlizsán csirkemellel
Isteni rakott padlizsán egy kis csirkemellel.
Rakott padlizsán recept képpel
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Rakott padlizsán recept képpel
Elkészítés
  1. Egy serpenyőben melegíts meg 2 evőkanál olajat. Pirítsd meg a csirkemellet, minden oldalát. Sózd, borsozd. Add hozzá a fokhagymát és a paradicsompürét. Tedd félre, ha kész.
  2. Közben melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
  3. Egy mélyebb tepsibe tedd a csirke felét, rá a fele padlizsánt, és egy kevés paradicsomot. zöldpaprikát, kakukkfűt. Ismételd ugyanezt, szórd meg a kétféle sajttal a tetejét.
  4. Tedd a sütőbe a tepsit, fél órán át süsd a rakott padlizsánt. Amint a sajt aranybarnára sült a tetején, kész is van.
    Rakott padlizsán recept képpel
A recept megosztása