Rakott karfiol csirkemellel

Rakott karfiol csirkemellel. Kevés kalória, finom íz. Ha szereted a rakott karfiolt, feltétlenül próbáld ki csirkével is! Diétás recept.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Rakott karfiol csirkemellel
Rakott karfiol csirkemellel recept
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 35 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 35 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Rakott karfiol csirkemellel recept
Elkészítés
  1. A csirkemell csíkokat sózd, borsozd.
  2. Az olajat melegítsd meg egy serpenyőben, pirítsd meg rajta a vöröshagymát. Keverd hozzá a csirkét. A belseje se maradjon rózsaszín, figyelj arra, hogy átsüljön. kevés vizet önthetsz alá. Pirítsd aranybarnára. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
  3. Egy tepsi aljában terítsd szét a csirkét. A karfiolrózsákat szedd szét apró darabokra, és egyenletesen oszd el a csirkén. Öntsd rá a tejfölt, és a tetejére szórd rá a sajtot.
  4. Fedd le alufóliával a tepsit. Tedd be a sütőbe. 180-200 fokon süsd 15-20 percig, majd vedd le a fóliát, és tedd vissza még 10 percre, hogy a sajt is megpiruljon. Vedd ki a tepsit, ha már hűlt egy kicsit, szórd meg a tetejét petrezselyemmel.
    Rakott karfiol csirkemellel recept
A recept megosztása