Pasta arrabbiata

Ha semmilyen jó ötleted nincs, hogy mit is főzhetnél ebédre-vacsorára,a paradicsomos tészta mindig jó ötlet! Ha szereted a csípőset, készítsd el ezt a receptet. Ha nem, akkor ezt.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Pasta arrabbiata
Pasta arrabbiata - egyszerű paradicsomos tészta recept, csípősen. Nagyon könnyű elkészíteni.
Pasta rrabbiata recept egyszerűen
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személyre
Hozzávalók
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személyre
Hozzávalók
Pasta rrabbiata recept egyszerűen
Elkészítés
  1. Forralj vizet, tegyél bele kevés sót. Amikor felforr a víz, tedd bele a tésztát, és főzd készre. Szűrd le, kevés olajjal óvatosan keverd össze, így nem ragad össze.
  2. Készítsd el a szószt: Egy serpenyőben melegítsd meg az olajat, add hozzá a fokhagymát. Keverd meg néhányszor, és add hozzá a chili paprikát, majd a paradicsomot. Ha chili paprika pelyhet használsz, akkor először a paradicsomot tedd bele, és csak utána a pelyhet. Fűszerezd a szószt, forrald fel, majd közepes fokozaton főzd még 10-15 percig. Közben a paradicsom pürét is keverd hozzá.
  3. Amint a szósz elkészült, forgasd össze a tésztával, tálalásnál szórd meg a tetejét parmezánnal.
    Pasta rrabbiata recept egyszerűen
A recept megosztása