Padlizsános csirkemell ragu

Padlizsános csirkemell ragu 30 perc alatt. Gyorsan főznél egy finom ebédet vagy vacsorát? Isteni íz villámgyorsan, elronthatatlan.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Padlizsános csirkemell ragu
Padlizsános csirkemell ragu fél óra alatt.
Padlizsános csirkemell ragu recept képpel
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Padlizsános csirkemell ragu recept képpel
Elkészítés
  1. Melegítsd meg az olajat egy serpenyőben, párold üvegesre a hagymát, add hozzá a fokhagymát. Mehet bele a csirke, minden oldalukat pirítsd meg a csíkoknak.
  2. Add hozzá a padlizsánt, paradicsomot, sót, borsot, chilit, jól keverd el. Öntsd fel a húsleves felével, és fedő alatt párold. Időnként keverd meg, ha szükséges, öntsd hozzá a többi húslevest is.
  3. Ha minden megpuhult, fedő nélkül rotyogtasd, kevergesd még 1-2 percig. Kész is van.
    Padlizsános csirkemell ragu recept képpel
A recept megosztása