Pácolt oldalas

Pácolt oldalas recept. Egyszerű az elkészítése, és mennyei az íze. Ha különlegesebb ízű oldalast szeretnél készíteni, mint a hagyományos mézes-mustáros-fokhagymás, próbáld ki ezt a receptet!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Pácolt oldalas
Különleges pácolt oldalas.
Pácolt oldalas recept képpel
Fogás Főételek
Kulcsszó pácolt oldalas
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 90 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Főételek
Kulcsszó pácolt oldalas
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 90 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Pácolt oldalas recept képpel
Elkészítés
  1. Keverd meg a pácot. Egy tálban keverd össze a fokhagymát, az apróra vágott vöröshagymát, szójaszószt, gyömbért, cukrot, citromlevet. A sót hagyd ki.
  2. Egyenként forgasd bele a pácba a húsdarabokat. Fedd le fóliával a tálat, és tedd a hűtőbe legalább egy éjszakára.
  3. Sütés előtt vedd ki a húst a hűtőből, várj addig, amíg szobahőmérsékletűre melegszik. Melegítsd elő a sütőt 190 fokra.
  4. Vegyél elő egy tepsit, öntsd bele a sütéshez az olajat, tedd bele a húst, a nagy darabokra vágott vöröshagymát szórd köré. Sózd meg a húst. Alufóliával fedd le a tepsit, 190 fokon 1 órán át süsd. Egy óra elteltével vedd le a fóliát, még fél óráig süsd az oldalast, hogy szépen megpiruljon.
    Pácolt oldalas recept képpel
A recept megosztása