Őszibarack krémleves

Őszibarack krémleves, finom, könnyű nyári leves. Hidegen, és melegen is fogyaszthatod.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Őszibarack krémleves
Könnyű tejszínes őszibarack krémleves, könnyű elkészíteni.
Őszibarack krémleves recept egyszerűen
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Őszibarack krémleves recept egyszerűen
Elkészítés
  1. Tedd a barackot egy fazékba, önts rá annyi vizet, hogy ellepje. Add hozzá a fűszereket. Főzd 15-20 percig, majd hagyd hűlni egy kicsit.
  2. Vedd ki a levesből a darabos fűszereket, keverd bele a tejszínt, a pudingport és a citromlevet Botmixerrel pépesítsd, majd tedd a hűtőbe.
    Őszibarack krémleves recept egyszerűen
A recept megosztása