Mustáros pulykacomb egyszerűen. Puha és omlós lesz, könnyen elkészítheted.

Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 150 perc |
Mennyiség |
személynek
|
Hozzávalók
- 1 kg pulykacomb alsó és felső comb
- 8 gerezd fokhagyma préseld ki
- 3 evőkanál mustár
- 2 teáskanál majoranna
- 1 teáskanál fehér bors
- 2 evőkanál só
- 1 db vöröshagyma vágd nagyon apróra
- 1 teáskanál kakukkfű
- 1 dl olívaolaj
Hozzávalók
|
![]() |
Elkészítés
- Vegyél elő egy tálat, a mustárt, és a fűszereket keverd össze. Az olívaolajat ne tedd bele. A pulykacombokat vagdosd be, és kend be a fűszeres mustárral.
- Ha igazán omlós pulykacombot szeretnél, lefedve tedd a hűtőbe egy napra. Ha nincs erre időd, az sem baj, akkor is nagyon finom lesz, ha azonnal megsütöd. Egy tepsit kenj ki az olívaolajjal, tedd bele a pulykát, fedd le fóliával, és 180-200 fokon süsd 2 órán keresztül. Utána vedd le a fóliát, és még fél órára tedd vissza a sütőbe pirulni.
A recept megosztása