Mustáros csirkemell, gyorsan elkészíthető fogás. Nem kell sok hozzávaló.

Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 25 perc |
Pihentetés | 15 perc |
Mennyiség |
személynek
|
Hozzávalók
- 500 g csirkemell filé tisztítsd meg, vágd vékony szeletekre
- 3 evőkanál mustár
- 1 teáskanál só
- 1 kávéskanál bors
- 1 evőkanál magvas mustár
- 1,5 dl főzőtejszín
- 3 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma préseld ki
Hozzávalók
|
![]() |
Elkészítés
- Az olajat, fűszereket, fokhagymát, és a mustárt keverd össze egy tálban. Tedd bele a csirkemell szeleteket is a tálba, úgy, hogy mindegyik szelet minden oldalára jusson a pácból.
- Tedd a hűtőbe 15 percre lefedve.
- Vedd elő a csirkét, tedd egy serpenyőbe, a páccal együtt, és pirítsd meg a csirkemelleket. Mindkét oldaluk piruljon aranybarnára. Amikor ez megvan, öntsd rá a főzőtejszínt, forrald össze. Kész is van.
A recept megosztása