Mézes-mustáros sült oldalas

Mézes-mustáros sült oldalas. Nagyon könnyű elkészíteni. Keverd meg a finom pácot, süsd meg a húst, és meglátod, nem győzöd majd bezsebelni a dícséreteket!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Mézes-mustáros sült oldalas
Mézes-mustáros sült oldalas, végtelenül egyszerűen.
Mézes-mustáros sült oldalas recept képpel
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 90 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 90 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Mézes-mustáros sült oldalas recept képpel
Elkészítés
  1. Egy tálban keverd össze a fűszereket, a mézet, olajat, és a mustárt. A sót hagyd ki.
  2. A megkevert pácba forgasd bele a húsdarabokat. Mindegyik darabra jusson a pácból. Fedd le a tálat fóliával, és tedd a hűtőbe. Egy éjszakán át (de legalább néhány órára) hagyd a hűtőben a húst.
  3. Melegítsd elő a sütőt 190 fokra. Vedd ki a húst a hűtőből, és várj, amíg szobahőmérsékletűre melegszik.
  4. A tepsit kend ki olajjal, tedd bele a húst, sózd meg. fedd le a tepsit alufóliával, tedd a sütőbe, egy órán át süsd. Egy óra elteltével vedd le a fóliát, és még 20-30 percig pirítsd a finom oldalast,
    Mézes-mustáros sült oldalas recept képpel
A recept megosztása