Mézes-chilis csirkecomb

Mézes-chilis csirkecomb. Igazi ínyencfalatok, ebédre, vacsorára, ünnepre. Egyszerűen el tudod készíteni.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Mézes-chilis csirkecomb
Mézes-chilis csirkecomb recept.
Mézes_chilis csirkecomb recept képpel
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 60 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 60 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Mézes_chilis csirkecomb recept képpel
Elkészítés
  1. Sózd meg a csirkecombokat. Egy tálban keverd össze az olajat, mézet, chilit, fokhagymát, fehérborsot. Add hozzá a citromlevet is.
  2. Egy nagy tálba tedd a csirkecombokat, öntsd rájuk a pácot, rendezd el úgy, hogy az összes combra jusson pác. Fedd le a tálat fóliával, tedd a hűtőbe. A legjobb, ha csak másnap sütöd meg a combokat, de néhány órán át mindenképpen pihentesd a hűtőben.
  3. Sütés előtt melegítsd elő a sütőt 180 fokra. A csirkecombokat tedd tepsibe, kevés vizet önts alájuk. Alufóliával lefedve tedd a sütőbe, fél órán át süsd őket. Fél óra elteltével vedd le a fóliát, további fél órán át süsd a combokat, amíg szépen megpirulnak. Feljebb is veheted a hőfokot.
    Mézes_chilis csirkecomb recept képpel
A recept megosztása