Marhahúsleves

Marhahúsleves gazdagon, mégis egyszerűen.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Marhahúsleves
Marhahúsleves egyszerűen.
Marhahúsleves recept képpel
Fogás Levesek
Kulcsszó Húsleves
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Kulcsszó Húsleves
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Marhahúsleves recept képpel
Elkészítés
  1. Vegyél elő egy nagy fazekat, tedd bele a csontot és a húst, engedd fel legalább 3 liter vízzel, és közepes hőmérsékleten főzd. A keletkező habot egy szűrőkanállal szedd le.
  2. Amikor már nem képződik több hab, add hozzá a vöröshagymát, fokhagymát, és a fűszereket. Fél órán át főzd.
  3. Add hozzá a zöldségeket, és főzd, amíg a hús és a zöldség is megpuhul. Közben enyhén sós vízben főzd meg a levestésztát.
  4. Amikor megfőtt a leves, a húst szedd ki egy tálra (tálaláskor egy keveset szedj a tányérokba belőle), a zöldségeket külön, és szűrd át a levest sűrű levesszűrőn.
    Marhahúsleves recept képpel
A recept megosztása