Mandulás pisztráng

Mandulás pisztráng recept Karácsonyra. Ebben nem lehet csalódni. Nagyon egyszerű elkészíteni,ami az ünnepi készülődésben kifejezetten előny.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Mandulás pisztráng
Mandulás pisztráng egészben sütve, nem csak Karácsonyra!
Mandulás pisztráng recept egyszerűen
Fogás Főételek
Kulcsszó Pisztráng
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Főételek
Kulcsszó Pisztráng
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Mandulás pisztráng recept egyszerűen
Elkészítés
  1. Mosd meg a pisztrángokat, szárítsd meg. Sózd meg őket kívül-belül, majd borsozd is meg. Oszd el a kakukkfű leveleket, mindegyiknek tegyél a belsejébe. Vágd félbe a citromot, az egyik felet szeleteld fel. És tegyél citrom szeleteket a halak belsejébe.
  2. A vaj felét is oszd el egyenletesen, tegyél belőle a halak belsejébe. Egy tepsibe tedd a halakat, locsold meg az olívaolajjal, és a fehérborral. és a maradék fél citrom levével. 200 fokon, 15-20 percig süsd. Közben a maradék vajon pirítsd meg a mandulát, szép aranybarnára, és ha kész a pisztráng, szórd meg vele.
    Mandulás pisztráng recept egyszerűen
A recept megosztása