Majonézes tonhalsaláta. Gyors recept, ebédre, vacsorára. Próbáld ki, ha szereted a tonhalat, nem tudod elrontani! Ennél valami hideget? Készítsd el a majonézes tonhalsalátát!

Előkészítés | 15 perc |
Mennyiség |
személynek
|
Hozzávalók
- 2 db tonhalkonzerv legjobb a sima olívaolajos
- 2 dl tejföl
- 1 fej lila hagyma vágd apróra
- 1 evőkanál mustár
- 6 evőkanál majonéz
- fél db citrom leve
- 1 teáskanál só
- 1 kávéskanál bors
- 1 csokor petrezselyem vágd apróra
- 1 doboz csemege kukorica konzerv
Hozzávalók
|
![]() |
Elkészítés
- Bontsd ki a tonhalkonzervet, tedd egy tálba a tonhalat, villával törd össze. Keverd össze a tejfölt, citromlevet, majonézt, sót borsot, és öntsd a tonhalra.
- Dobd rá a lilahagymát, kukoricát, és a petrezselymet, keverd el, és tálalhatod.
A recept megosztása