Lecsó

Lecsó recept egyszerűen. Ebédre, vacsorára, hétvégére. Ezt a receptet kezdők sem rontják el! Próbáld ki, készítsd el, variáld ízlés szerint a hozzávalókat.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Lecsó
Lecsó recept egyszerűen.
Lecsó recept képpel
Fogás Főételek
Kulcsszó lecsó recept
Előkészítés 25 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Főételek
Kulcsszó lecsó recept
Előkészítés 25 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Lecsó recept képpel
Elkészítés
  1. Egy lábosban melegítsd meg az olajat, dobd rá a szalonnát. Kevergesd, majd add hozzá a hagymát, párold üvegesre. Vedd le a tűzről, és keverd hozzá a pirospaprikát.
  2. Öntsd bele a felaprított zöldpaprikát, és paradicsomot. Fűszerezd. Tedd vissza a tűzre. Közepes hőmérsékleten főzd, ha felforrt, add hozzá a kolbászt.
  3. Amikor a kolbász is megfőtt, öntsd rá a felvert tojást, alaposan keverd el, és főzd pár percig. Figyelj rá, nehogy nyers maradjon a tojás. Amint összeforraltad, kész is van a lecsó.
    Lecsó recept képpel
A recept megosztása