Köménymagos leves

Köménymagos leves tojással. Finom, pikáns ízű leves, gyorsan el tudod készíteni. Pirítós kockákat is kínálhatsz hozzá.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Köménymagos leves
Köménymagos leves tojással.
Köménymagos leves recept képpel
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Köménymagos leves recept képpel
Elkészítés
  1. Melegítsd meg az olajat, dobd rá a hagymát, párold üvegesre. Keverd hozzá a lisztet, pirítsd aranybarnára. Vedd le a tűzről és keverd hozzá a pirospaprikát.
  2. Engedd fel vízzel, kevergesd, forrald fel. Ha már forr a leves, üsd fel a tojásokat, egyenként, egy kanálban óvatosan tedd bele őket a levesbe. 1-2 percig ne keverd meg a levest, hogy a tojás meg tudjon főni.
  3. Ha a tojások megfőttek, keverd bele a levesbe az ecetet. Add hozzá a petrezselymet is.
    Köménymagos leves recept képpel
A recept megosztása