Kacsaleves

Kacsaleves 35 perc alatt. Egyszerűen elkészítheted ezt a különleges ízű levest. Ha szereted az ázsiai konyhát, ez a leves nagyon fog ízleni!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Kacsaleves
Kacsaleves gyorsan, 4 személyre.
Kacsaleves recept egyszerűen
Fogás Levesek
Kulcsszó Kacsaleves
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Kulcsszó Kacsaleves
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Kacsaleves recept egyszerűen
Elkészítés
  1. 800 ml vízbe tedd bele a leveskockát, forrald fel.
  2. Ha felforrt, vedd vissza a hőt, és add hozzá a szójaszószt, és a csillagánizst. Forrald fel újra, add hozzá a kacsahúst, a kínai kelt, és a fokhagymát. Főzd tovább közepes hőmérsékleten, 25 percig, amíg a kacsa megpuhul.
  3. Vedd ki a csillagánizst,és keverd a levesbe a szezámmagot és a szezámolajat. Szórd meg a petrezselyemmel, és kész is van a leves.
    Kacsaleves recept egyszerűen
A recept megosztása