Hagymás rostélyos

Hagymás rostélyos recept rengeteg hagymával. Egyszerűen el tudod készíteni.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Hagymás rostélyos
Hagymás rostélyos sok-sok hagymával.
Hagymás rostélyos recept képpel
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Hagymás rostélyos recept képpel
Elkészítés
  1. Sózd és borsozd a hússzeleteket. Kend be mustárral minden oldalukat. Tedd tálba őket, és öntsd rájuk az olajat. Beteheted a hűtőbe pár órára, de azonnal el is készítheted.
  2. A hagymakarikákat forgasd lisztbe. Melegíts olajat serpenyőben, süsd meg a hagymát. Tedd félre a sült hagymát, süsd ki a hússzeleteket is, minden oldalukat pirítsd meg, közben önts alá a marhahúsleves alapból, hogy párolódjon a hús. A hússzeletek mindkét oldalát 5-5 percig süsd. Frissen tálald, burgonyából készült köret a legjobb hozzá.
    Hagymás rostélyos recept képpel
A recept megosztása
Rakottkel.hu