Gombás sajtos csirkemell

Gombás sajtos csirkemell rceept. Ha túl száraznak találod a csirkemellet, ezzel a recepttel bátran megpróbálkozhatsz. Ízletes, szaftos, finom!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Gombás sajtos csirkemell
Gombás, sajtos csirkemell recept, egyszerűen elkészítheted,
Gombás sajtos csirkemell recept képpel
Fogás Főételek
Kulcsszó Csirke receptek
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Főételek
Kulcsszó Csirke receptek
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Gombás sajtos csirkemell recept képpel
Elkészítés
  1. Mosd meg a csirkemellet. Vágd csíkokra. Sózd, borsozd. Vegyél elő egy serpenyőt, 2 evőkanál olajon pirítsd meg, majd tedd félre.
  2. A vöröshagymát vágd apró kockákra, pirítsd meg, és a gombát is párold meg a hagymán. Keverd hozzá a mustárt. Közben tedd fel a rizst főni, kétszer annyi vízben, mint amennyi a rizs mennyisége. Kevés sót tegyél bele. Szűrd le, ha kész van, egy evőkanál olajjal keverd át óvatosan.
  3. Vegyél elő egy tepsit, vajazd ki, és tedd bele a csirkét. Oszd el rajta a gombát. Szórd meg rozmaringgal, majd reszelt sajttal. 200 fokon süsd 15-20 percig, amíg meg nem pirul.
    Gombás sajtos csirkemell recept képpel
A recept megosztása