Gombakrémleves

Gombakrémleves, Isteni finom! 30 perc alatt kész!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Gombakrémleves
Gyors gombakrémleves.
Gombakrémleves recept képpel
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Gombakrémleves recept képpel
Elkészítés
  1. Egy serpenyőben forrósítsd fel az olajat, párold meg a vöröshagymát, majd add hozzá a gombát, párold puhára.
  2. A csirkehús alaplébe keverd bele a lisztet, borsot, és a sót. Keverd simára, öntsd fel vele a gombát a serpenyőben. Forrald fel, forrás után vedd vissza a hőt, és főzd még 2-3 percig. Keverd bele a főzőtejszínt, forrald össze, majd vedd le a főzőlapról. Néhány gombaszeletet vegyél ki egy tányérra.
  3. Ha már hűlt valamennyit, botmixerrel mixeld krémlevessé. Tálaláskor a gombaszeletekből és az aprított petrezselyemből tegyél a leves tetejére.
    Gombakrémleves recept képpel
A recept megosztása