Fokhagymaleves

Fokhagymaleves parmezánnal. A fokhagyma kitűnő immunerősítő, ez a leves télen-nyáron ízleni fog.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Fokhagymaleves
Fokhagymaleves parmezánnal.
Fokhagymaleves recept képpel
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fokhagymaleves recept képpel
Elkészítés
  1. Melegítsd meg a vajat, és az olajat, dobd rá a fokhagymát, hagymát és a póréhagymát. Fonnyaszd meg. Add hozzá a lisztet. Keverd jól el.
  2. Öntsd fel a csirkehúslevessel, és a sherryvel. Fűszerezd. Forrald fel, főzd kb. 10-15 percig. Add hozzá a főzőtejszínt, forrald fel.
  3. Vedd le a tűzről, és pár perc múlva botmixerrel pépesítsd. Keverd bele a parmezánt, szórd meg petrezselyemmel a tetejét. Pirítóssal, vagy pirítós kockákkal tálald.
    Fokhagymaleves recept képpel
A recept megosztása