Fasírt

Fasírt recept egyszerűen, érthetően. A fasírt tökéletes feltét főzelékekhez, de tálalhatod krumplipürével, rizzsel, salátával is. Végtelen sok variációban teheted az asztalra.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Fasírt
Fasírt recept egyszerűen.
Fasírt recept képpel
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fasírt recept képpel
Elkészítés
  1. Áztasd be a zsemlét vízbe.
  2. A darált húst tedd egy tálba, fűszerezd, üsd bele a tojásokat. A zsemlét nyomkodd ki, és csipkedd bele a tálba. Keverd hozzá a petrezselymet is.
  3. Dolgozd össze a masszát, majd formálj belőle gombócokat.
  4. Egy tálcára öntsd ki a zsemlemorzsát, forgasd bele a húsgombócokat.
  5. Serpenyőben melegíts olajat, és közepes hőfokon süsd ki a fasírtokat. Mindkét oldalukat süsd aranybarnára.
    Fasírt recept képpel
A recept megosztása