Egyszerű borsóleves

Egyszerű borsóleves 40 perc alatt. Tartalmas leves, utána elég csak egy könnyű második fogás.

Inkább olaszos paradicsomlevest főznél? Kattints ide!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Egyszerű borsóleves
Borsóleves egyszerűen.
Egyszerű zöldborsóleves recept képpel
Fogás Levesek
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Egyszerű zöldborsóleves recept képpel
Elkészítés
  1. Melegítsd meg az olajat egy fazékban, dinszteld meg a vöröshagymát. Dobd rá a csirkemell darabokat, pirítsd meg.
  2. Most add hozzá a zöldségeket, a petrezselyem és a borsó kivételével, és keverd hozzá a pirospaprikát, sót, borsot. A leveskocka is mehet bele. Öntsd fel kb 1-1,5 liter vízzel. Forrald fel, és közepes hőfokon főzd a levest, amíg majdnem puha lesz a zöldség és a hús benne.
  3. Most add hozzá a zöldborsót, és ha ez is megfőtt, kész a leves. Petrezselyemmel szórd meg a tetejét.
A recept megosztása
Rakottkel.hu