Daragaluska leves

Daragaluska leves. Végtelenül egyszerű leves, ebédre, vacsorára gyorsan el tudod készíteni.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Daragaluska leves
Daragaluska leves gyorsan.
Daragaluska leves recept képpel
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
A leves hozzávalói
A daragaluska hozzávalói
Fogás Levesek
Kulcsszó Egyszerű levesek
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
A leves hozzávalói
A daragaluska hozzávalói
Daragaluska leves recept képpel
Elkészítés
  1. Melegítsd meg az olajat egy fazékban. Dobd rá a zöldségeket, párold, kevergesd pár percig. Öntsd fel vízzel, fűszerezd, a hagymákat is tedd bele.
  2. Főzd, amíg a zöldségek meg nem puhulnak.
  3. Közben verd fel a tojást egy tálban, sózd meg, add hozzá a a petrezselymet, és adagolva keverj bele annyi búzadarát, amennyivel olyan sűrű lesz, mint a tejföl.
  4. Evőkanállal szaggass egy-egy adagot a keverékből, és tedd őket a forrásban lévő levesbe. Kb. 10 perc alatt fő meg. Add hozzá a petrezselymet és lehet tálalni a levest.
    Daragaluska leves recept képpel
A recept megosztása