Csirkemell spárgával és zöldborsóval

Könnyed, ízletes, finom fogás, akár egy ünnepi ebédként vagy vacsoraként is megállja a helyét.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Csirkemell spárgával és zöldborsóval
Finom, ízletes csirkemell fűszerekkel és zöldborsóval. Rizs köret illik hozzá.
Csirkemell zöldborsóval és spárgával recept képpel
Előkészítés 25 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 25 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Csirkemell zöldborsóval és spárgával recept képpel
Elkészítés
  1. A csirkemellet tisztítsd meg, szeleteld fel, sózd, borsozd, és szórd meg chilipehellyel.
  2. Az olajat melegítsd meg egy serpenyőben, tedd bele a húst és fedd le a serpenyőt. Párold puhára, majd fedő nélkül pirítsd meg a húst. Az olajat tedd félre.
  3. Mosd meg a spárgát, a fás részeket vágd le. Forralj vizet, és 4-5 percig főzd a spárgát, Csöpögtesd le.
  4. Vedd elő újra az olajat, melegítsd meg és a vajat is keverd hozzá. Tedd bele a borsót, párold meg. Add hozzá a spárgát és a mentaleveleket. Ha minden megpuhult, kész van, lehet tálalni a csirke mellé.
    Csirkemell zöldborsóval és spárgával recept képpel
A recept megosztása