Bolognai spagetti gombával

Bolognai spagetti gombával. Dobd fel a hagyományos receptet egy kevés gomba hozzáadásával.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Bolognai spagetti gombával
Bolognai spagetti gombával, darált hússal. Próbáld ki, nagyon finom az íze!
Bolognai spagetti recept gombával
Fogás Főételek
Konyha Olasz ételek
Kulcsszó Bolognai spagetti
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 35 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Főételek
Konyha Olasz ételek
Kulcsszó Bolognai spagetti
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 35 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Bolognai spagetti recept gombával
Elkészítés
  1. Vegyél elő egy mély serpenyőt, melegítsd meg az olajat, majd pirítsd meg rajta a bacon csíkokat. Keverd össze a vöröshagymával, és amikor a hagyma üvegessé vált, keverd hozzá a gombár, és közepes hőfokon párold meg. Közben főzd meg a tésztát. Ha kész van, óvatosan keverd össze pár csepp olívaolajjal, hogy ne ragadjon össze.
  2. A darált húst keverd össze a sóval, borssal, bazsalikommal, oregánóval, és a kipréselt fokhagymával. Mehet a serpenyőbe,a bacon és a zöldségek mellé, kevergesd, pirítsd meg. Ha a hús megpirult, tedd hozzá a paradicsompürét, forrald fel, és kész is van.
    Bolognai spagetti recept gombával
A recept megosztása