Báránypörkölt

Báránypörkölt nem csak Húsvétra. A Húsvéti ételek között viszont ott a helye!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Báránypörkölt
Báránypörkölt, finom házi bárányhúsból az igazi.
Báránypörkölt recept képpel
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 120 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 120 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Báránypörkölt recept képpel
Elkészítés
  1. Melegítsd meg az olajat egy serpenyőben, pirítsd meg rajta a füstölt szalonnát. Add hozzá a bárányhúst, pirítsd meg minden oldalát. Önts alá kevés vizet.
  2. Keverd hozzá a fűszerpaprikát és a paradicsompürét. Add hozzá a fűszereket, a fokhagymát, és a vörösbort. Ez után jöhet a paprika és a paradicsom. Kevés vizet is önthetsz hozzá, párold puhára a húst.
    Báránypörkölt recept képpel
A recept megosztása