Bárányborda

Bárányborda recept fűszeresen. A Húsvéti menüből sem hiányozhat, de más ünnepeken is nagyon jó választás.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Bárányborda
Fűszeres bárányborda. Egyszerű és isteni finom.
Bárányborda recept képpel
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Bárányborda recept képpel
Elkészítés
  1. A báránybordáról tisztítsd le a faggyút.
  2. A fűszereket keverd össze, majd öntsd ki, terítsd szét egy tálcán, a húst pedig forgasd belel.
  3. Egy serpenyőben melegítsd meg az olajat és a vajat , pirítsd meg alaposan minden oldalán. Közben melegítsd elő a sütőt 200 fokra.
  4. Tedd a húst egy tepsibe. 15-15 percig süsd sütőben, 200 fokon.
    Bárányborda recept képpel
A recept megosztása