Balatoni halászlé

Balatoni halászlé egyszerűen. Finom, különleges ízét a hozzáadott paradicsom és fokhagyma adja.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Balatoni halászlé
Balatoni halászlé, 1 óra alatt kész. Nem csak Karácsonykor esik jól egy finom, forró, csípős halleves.
Balatoni halászlé recept egyszerűen
Fogás Levesek
Kulcsszó Halászlé
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 50 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Fogás Levesek
Kulcsszó Halászlé
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 50 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Balatoni halászlé recept egyszerűen
Elkészítés
  1. Mosd meg a halszeleteket. Válassz ki egy nagy fazekat, tedd bele a vöröshagymát, erre fektesd rá a halszeleteket, add hozzá a fokhagymát, és az erőspaprikát, egészben, és a paradicsomot, sót. A pirospaprikából 2 evőkanálnyit tegyél egyelőre a levesbe. Öntsd fel a fazekat 2,5 l vízzel, és magas hőfokon kezdd el főzni a halászlevet.
  2. Figyelj ara, hogy a halászlé mindig forrásban legyen, 40 perc után add hozzá a maradék erős pirospaprikát is. Kész is van.
    Balatoni halászlé recept egyszerűen
A recept megosztása