Baconbe tekert csirkemáj

Baconbe tekert csirkemáj. Kívül ropogós, belül puha csirkemáj, mennyei! Egyszerűen el tudod készíteni.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Baconbe tekert csirkemáj
Baconbe tekert csirkemáj egyszerűen.
Baconbe tekert csirkemáj recept képpel
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
személynek
Hozzávalók
Baconbe tekert csirkemáj recept képpel
Elkészítés
  1. Egy tálban keverd össze a borsot, mustárt, majorannát, fokhagymát, és 1 evőkanál olajat. Kend meg a keverékkel a csirkemájakat. Tekerd bele őket baconbe, tűzd meg fogpiszkálóval, hogy ne essenek szét.
  2. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra.
  3. Egy tepsit kenj ki a maradék olajjal, tedd bele a csirkemájakat, és már mehet is a tepsi a sütőbe. 200 fokon 15 percig süsd.
    Baconbe tekert csirkemáj recept képpel
A recept megosztása