Gasztroblog. Főzési tanácsok, tippek, trükkök, hogy még finomabb legyen a végeredmény.
Sült csirke – így lesz omlós és ropogós
Mit csinálj, hogy ne legyen száraz és rágós a sült csirkéd?
Hogyan lesz még finomabb a tészta? Mit csinálj, hogy ne legyen ragacsos?
Ha jól el tudod készíteni a serpenyőben sült csirkemellet, számtalan módon tálalhatod.
Hogyan süss rántott húst? A legtöbb recept így kezdődik: vegyél elő egy serpenyőt, önts bele olajat, melegítsd közepes hőfokon.
Tojás főzése – mit kell róla tudni?
Tojás főzése. Bármilyen meglepő, ezt is el lehet rontani. Túl lehet főzni, lehet, hogy nem veszed észre, hogy nem friss a tojás, és emiatt nem lesz ízletes a végeredmény….
Előfordult, hogy túlfőtt, íztelen massza lett a zöldségköretedből? Ennek most vége!